Много вкусно и ниско калорично ястие ви представям днес.Скоро пробвах подправката салвия, придава много приятен и свеж аромат.Надявам се да ви допадне.
Приготвяне:
Предварително поставяте броколите в кипяща вода за 2-3 мин.В леко намазнен тиган слагате нарязаните на филийки гъби, лук и чесън.Нека да се зачервят, започва да се носи аромат на барбекю :).След това добавете броколите, зехтин около 3-4 с.л. и салвията.Да са в тигана за 3-4 мин.Поръсете с пармезан и готово!
Продукти:
- 500 гр. пресни броколи
- 300 гр. гъби
- 1 глава стар лук
- 1 стрък пресен чесън
- 1 с. л. салвия
- зехтин
- пармезан за поръсване
- сол
Приготвяне:
Предварително поставяте броколите в кипяща вода за 2-3 мин.В леко намазнен тиган слагате нарязаните на филийки гъби, лук и чесън.Нека да се зачервят, започва да се носи аромат на барбекю :).След това добавете броколите, зехтин около 3-4 с.л. и салвията.Да са в тигана за 3-4 мин.Поръсете с пармезан и готово!
Бързо, лесно и вкусно |
sqs ili bez salvia, izglejda mnogo vkusno ....:)
ОтговорИзтриванеМариянка изглежда страхотно и вкусно!
ОтговорИзтриване